Energiahoito

Energiahoidot perustuvat ajatukseen, että meissä jokaisessa virtaa energiaa, joka pitää meidät elossa. Ilman tuota energiaa keho ei toimisi. Kun ihminen on terve, energia pääsee vapaasti virtaamaan kehossa.

Kuitenkin elämässä tapahtuu kaikille erilaisia asioita, jotka vaikuttavat energian virtaukseen. Onnettomuuksien, tunneperäisten traumojen, kuona-aineiden kertymisen ja huonojen elintapojen seurauksena energiankierto voi tukkeutua. Tukoksia ja energiavajetta voi tulla eripuolille kehoa tällöin alkaa fyysiseen kehoon ilmestyä erilaisia oireita.

Energiahoidon päämäärä on saada ihmisen energiankierto avattua ja tasapainotettua.

Energiahoidossa hoito voi olla joko

  • fyysisen kehon hoitoa, (kehon virheasennot) negatiiviset tunteen vetävät lantion vinoon, josta seuraa alaselkäkivut- taustalla kipeät muistot.
  • energiakehon hoitoa (energiakeskukset Chakrat) ihmisessä riittää kerroksia kuin sipulissa niin kauan kuin olemme elossa.
  • tunnekehon hoitoa (EFT mediaaniterapia) oletko valmis katsomaan kipeisiin muistoihin, päästämään irti ja hyväksymään.

Energiahoito

Voima parantaa on meissä itsessämme. Olen apuna siinä, että asiakkaan oma keho alkaa korjata itsensä

Energiahoito perustuu siis kehon energiavirtojen tasapainotukseen, kuten akupunktio ja koko itämainen energialääketiede.

Tasapainotus vaikuttaa ihmisen fyysisellä ja psyykkisellä tasolla hoitavasti. Hoidon tavoitteena on löytää syy miksi keho on mennyt jumiin ja vapauttaa se, tällöin paraneminen käynnistyy.

Energiahoidolla voidaan vaikuttaa tehokkaasti alitajuntaan ja hermostoon. Hermostosta voidaan hoidolla vapauttaa sinne stressin myötä kertynyttä biosähköistä jännitettä, joka usein on syynä moniin kroonisiin kipuihin.